Sponsor actie | SpecialWines bokst voor Erik Scherder Huis

STEUN HET ERIK SCHERDER HUIS MET SPECIALWINES!
In juni 2023 opent in Amsterdam het Erik Scherder Huis, een nieuw, uniek project dat jongeren met (ernstig) niet-aangeboren hersenletsel helpt met een nieuwe toekomst. SpecialWines steunt dit fantastische initiatief door in de komende maanden geld in te zamelen voor dit mooie, ambitieuze project.
Ons doel is om €25.000 op te halen – en daar hebben we jullie hulp bij nodig! 

HOE KAN JE HELPEN?

Sponsor ‘SpecialWines BOKST!
Eigenaar Frederik Boer van SpecialWines heeft zich ingeschreven voor het prestigieuze Zuidas Business Boxing gala. Na een intensieve training van vier maanden, zal Frederik op 13 mei maximaal 4 rondes van 2 min. boksen in een bomvolle Apollo-hal!

Je kan Frederik per gebokste ronde sponsoren – hoe meer rondes Frederik bokst, hoe hoger het ingelegde bedrag wordt. Er zijn max. 4 rondes. Het sponsorbedrag per ronde is geheel aan jou en kan al vanaf €10,- per ronde. Let op: Als Frederik alle rondes in de ring overleeft, wordt jouw inleg dus maximaal verviervoudigd.

Koop de Special WineBOKS (6 flessen)
De box bestaat uit zes knallers van bestsellers, stuk voor stuk de favorieten van onze vaste SpecialWines klanten. Met o.a. de Notorious Pink rose, de Spaanse La Garulla en de niet te missen bubbel van Ruge! Een prachtig cadeau om te geven of om thuis van te genieten. En in de premium verpakking ook meer dan geschikt als zakelijk relatiegeschenk. 

Het Erik Scherder Huis is een initiatief van het Daan Theeuwes Fonds en prof. dr. Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie.
Het Erik Scherder Huis ondersteunt jongeren die een (ernstig) niet-aangeboren hersenletsel hebben met intensieve begeleiding om een nieuwe toekomst te ontdekken, ontwikkelen en realiseren. Het ultieme doel? Deze jongeren maximaal zorgonafhankelijk te maken en hen weer optimaal deel te laten nemen in de samenleving.

De opbrengsten van SpecialWines Bokst! en de verkoop van de Special WineBOKS worden gedoneerd aan het Erik Scherder Huis.

Please enter a number from 10 to 500.
Het sponsorbedrag geldt per gebokste ronde. Bij 2 gebokste rondes, betaal je 2x het sponsorbedrag per ronde. Bij 3 boksrondes, 3x het sponsorbedrag, etc. Er zijn max 4 rondes. Een KO telt altijd als 4 rondes.

Via deze website kan je max. €500 per ronde sponsoren. Indien je meer dan €500 per ronde wilt sponsoren, neem dan contact op met Frederik.