Over SpecialWines

SpecialWines is de wijnspecialist met de beste keuze voor kwaliteit. In onze winkel en webshop vind je verrassend lekkere wijnen van kleinschalige wijnproducenten. Bij ons vind je altijd de perfecte wijn voor elke gelegenheid!

Wij geloven dat er nog steeds veel onontdekte, geweldige wijnen zijn  die worden gemaakt door kleine wijnproducenten die de tijd en de aandacht nemen om een goede wijn te leveren. Deze boutique producenten (kleine oplage, hoge kwaliteit) staan dagelijks in hun eigen wijngaard en overzien zelf iedere stap in de wijnproductie. Ze hebben passie voor hun werk en dat proef je in elke fles!

In onze winkel in Amsterdam-Zuid kan je terecht voor al je wensen op het gebied van wijn –  wij helpen je graag om de beste keuze te maken! We organiseren vaak proeverijen zodat je nieuwe wijnen kan ontdekken, maar ook buiten deze proeverijen staan er vaak mooie flessen open om je te verrassen!

Tevens werkt SpecialWines in de webshop samen met een aantal gepassioneerde wijnimporteurs die hun assortiment alleen online aanbieden.

Wij werken alleen met wijnen uit Europa – Frankrijk, Italie, Spanje, Duitsland om maar een paar bekende landen te noemen. Wij selecteren onze wijnen met zorg en aandacht voor het verhaal achter de wijn –  of je nu op zoek bent naar een volle rode wijn, een verfrissend witte wijn of een heerlijke rose: bij ons vind je vast wat je zoekt. En ook champagne en andere mousserende wijnen  ontbreken niet in ons assortiment!
Onze missie:  iedereen laten genieten van unieke en speciale wijnen die ze anders niet snel zouden vinden.
Onze filosofie: de wijnen moeten net zo makkelijk te drinken zijn aan het einde van een regenachtige dinsdagmiddag als op een zaterdagavond met vrienden.

Wacht dus niet langer – ontdek onze wijnen,  kom langs in onze winkel of bestel vandaag nog online! Proost!