Privacy Policy

PRIVACYBELEID VAN SPECIALWINES.COM

Dit is het privacybeleid van SpecialWines.com (“SpecialWines”). Dit privacybeleid verschaft informatie over de gegevens die we verwerken van de gebruikers en klanten van onze website en webwinkel. Wij vinden het belangrijk om te zorgen dat onze dienstverlening transparant, persoonlijk en betrouwbaar is. Wij zijn dan ook voortdurend op zoek naar manieren om onze dienstverlening waar nodig te verbeteren en deze zoveel mogelijk af te stemmen op je persoonlijke wensen en behoeften.

 

SpecialWines gaat daarbij zorgvuldig om met je gegevens en zorgt ervoor dat elke verwerking van je gegevens voldoet aan de toepasselijke wet- en regelgeving.

 

Dit privacybeleid kan van tijd tot tijd wijzigen indien nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Het meest actuele privacybeleid vind je altijd op www.specialwines.com. SpecialWines raad je aan dit privacybeleid geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent. In het privacybeleid wordt altijd de laatste datum van wijziging aangegeven.

 

Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 1 november 2019.

 

 

WANNEER IS DIT PRIVACYBELEID VAN TOEPASSING?

Dit privacybeleid is van toepassing op alle gegevens die SpecialWines verzamelt en verwerkt van gebruikers en klanten van SpecialWines.

 

Op SpecialWines kan je een aantal links aan naar andere websites aantreffen. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, zijn wij niet verantwoordelijk voor verwerking van je persoonsgegevens via deze websites. Dit privacybeleid is niet van toepassing op het gebruik van dergelijke websites.

 

 

WIE IS VERANTWOORDELIJK VOOR JE GEGEVENS

SpecialWines.com, gevestigd aan de Lijnderdijk 46, 1161 KC te Zwanenburg, is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens zoals beschreven in dit privacybeleid.

 

 

INHOUDSOPGAVE PRIVACYBELEID

  1. Uitleg opbouw van dit Privacybeleid
  2. Welke gegevens verwerken wij en hoe komen we eraan?

2.1         Online winkelen bij SpecialWines.com

2.2        Bezoeken SpecialWines website

2.3        SpecialWines account

2.3.1      Centraal beheer van de gegevens van je SpecialWines account

2.3.2     Online Bestelgeschiedenis via je SpecialWines account

2.3.3     Blokkering van je SpecialWines account

2.4        Online bestellen via SpecialWines.com

2.4.1     Online bestellen zonder account

2.4.2     Online bestellen met een SpecialWines account

2.5        Het schrijven van reviews en het geven van ratings

2.6        Een vraag stellen of een klacht indienen

2.7        Deelnemen aan een speciale actie

2.8        Elektronische nieuwsbrief, informatie en aanbiedingen

2.8.1     Om je onze nieuwsbrief, informatie en aanbiedingen toe te sturen

2.8.2    Om onderzoek te doen naar de effectiviteit van onze nieuwsbrief en direct marketing

 

  1. Als je met ons communiceert via social media

3.1         De SpecialWines website delen via social media

3.2.       Onze social media pagina’s

 

  1. Maken wij gebruik van cookies?

 

  1. Welke derden hebben toegang tot je gegevens?

 

  1. Hoe beveiligen wij je gegevens?

 

  1. Vragen en verzoeken om inzage, correctie en verwijdering
  2. UITLEG OPBOUW VAN DIT PRIVACYBELEID

In dit privacybeleid beschrijven we per dienst welke persoonlijke gegevens SpecialWines van je verwerkt om je deze specifieke dienst te leveren en wat dat precies betekent.

 

 

  1. WELKE GEGEVENS VERWERKEN WIJ EN HOE KOMEN WE ERAAN?

 

2.1 Online winkelen bij SpecialWines.com

Onze diensten zijn niet toegankelijk voor jongeren die jonger zijn dan 18 jaar. Wij verzoeken je dan ook geen gegevens aan ons te verstrekken indien je jonger bent dan 18 jaar.

 

2.2 Bezoeken SpecialWines website

Wanneer je SpecialWines bezoekt, verwerken wij een aantal gegevens van je (zoals je IP-adres en jouw gebruik van onze website) om de functionaliteiten van onze website aan te bieden en deze technisch te beheren. Daarnaast wordt een deel van deze gegevens geanalyseerd ten behoeve van het personaliseren van de website en communicatie.

 

Wat houdt dit doel in?

Deze gegevens hebben we ten eerste nodig om de functionaliteit van SpecialWines aan te bieden. Met deze gegevens zijn onze websitebeheerders in staat de website te beheren, bijvoorbeeld voor het oplossen van technische storingen of het verbeteren van de beschikbaarheid. Om te zorgen dat je informatie op onze websites snel en eenvoudig kunt vinden, worden ook (functionele) cookies gebruikt. Lees meer over het gebruik van cookies in het Cookiebeleid.

 

De gegevens worden ten tweede door SpecialWines gekoppeld aan eventuele aanvullende informatie die wij van jou hebben ontvangen, bijvoorbeeld door middel van je gebruik van je SpecialWines account (lees meer over je persoonlijke SpecialWines account in paragraaf 2.3)

 

Deze gekoppelde informatie wordt geanalyseerd, gebruikt om segmenten (groepen die bepaalde gemeenschappelijke kenmerken hebben) op te bouwen en om jou in één of meer segmenten te plaatsen. Deze segmenten worden door SpecialWines gebruikt voor het personaliseren van de website en communicatie.

 

Om deze informatie te verzamelen en om het gebruik van SpecialWines aangenamer te maken worden cookies gebruikt. Lees meer over het gebruik van cookies in het Cookiebeleid.

 

Welke gegevens verwerken wij hiervoor?

Wij verwerken hiervoor gegevens zoals het IP-adres van je computer, smartphone, smartwatch of tablet, de unieke identifiers van op deze devices geplaatste cookies, de bezochte webpagina’s van SpecialWines,, de internetbrowser waarmee je surft, de duur van een bezoek/sessie, jouw gebruik van de webpagina’s (zoals product interacties, zoekopdrachten, promotie interacties en stappen in de bestelflow), en transactie data.

 

Hoe lang bewaren wij je gegevens hiervoor? 
Wij bewaren deze gegevens voor dit doel zo lang als wij dit nodig vinden.

 

2.3 SpecialWines account

Je kunt een SpecialWines account aanmaken via de website. Wanneer je de website bezoekt, verwerken we bepaalde technische gegevens van je. Lees meer hierover onder het kopje “Bezoeken SpecialWines Website”

 

Met een SpecialWines account kun je gebruik maken van verschillende functionaliteiten zoals het beheren van je gegevens, het maken van een favorietenlijst, het schrijven van reviews en het geven van ratings. Met je account kun je verder gemakkelijk online bestellen, je eerdere online aankopen bij SpecialWines inzien, en je aanmelden voor de nieuwsbrief.

 

2.3.1 Centraal beheer van de gegevens van je SpecialWines account

De gegevens die je opgeeft bij je inschrijving worden opgeslagen in je SpecialWines account. Deze gegevens kun je centraal inzien en beheren onder “Mijn Account”. Voor het aanmaken van een SpecialWines account verwerken wij persoonsgegevens zoals je e-mailadres, geboortedatum en wachtwoord.

 

Hierdoor kun je gebruik blijven maken van je account en zorgen wij ervoor dat je veilig kunt inloggen. Dit betekent dat je alle gegevens die je online bij ons hebt opgegeven op één plek kunt inzien via Mijn Account op specialwines.com. Je kunt deze gegevens daar ook wijzigen of wissen.

 

Welke gegevens verwerken wij hiervoor?
Voor het aanmaken van een SpecialWines account verwerken wij persoonsgegevens zoals je e-mailadres, geboortedatum en wachtwoord.

 

Hoe lang bewaren wij je gegevens hiervoor?

Wij bewaren deze gegevens in principe voor onbepaalde tijd. Je kunt je gegevens via ‘Mijn Account’ zelf wijzigen door in te loggen en de gewenste wijziging door te voeren. Als je je gegevens hebt gewijzigd in je account, zorgen wij ervoor dat dit uiterlijk binnen twee weken in onze databases wordt doorgevoerd. Wil je je gehele account verwijderen, neem dan contact op met de klantenservice.

 

2.3.2 Online Bestelgeschiedenis via je SpecialWines account

Als je ingelogd bent op je SpecialWines account, kunnen we je inzicht geven in je eerdere bestellingen op onze website. Als je online bestelt, tonen we al jouw online bestellingen die je eerder bij ons hebt geplaatst. Deze kun je vinden onder ‘Bestelgeschiedenis’ in jouw account.

 

Welke gegevens verwerken wij hiervoor?

Wij verwerken hiervoor je laatste online bestellingen, zoals het moment waarop de aankoop heeft plaatsgevonden, de gekochte producten en wellicht hoe vaak je een bepaald product koopt.

 

Hoe lang bewaren wij je gegevens hiervoor?
Wij bewaren je online aankoopgegevens niet langer dan 27 maanden.

 

2.3.3 Blokkering van je SpecialWines account

SpecialWines kan in uitzonderlijke omstandigheden je SpecialWines account blokkeren.

Dit kan onder meer indien:

– je herhaaldelijk en ten onrechte betwist dat bepaalde online bestelde producten niet zijn geleverd;

– bij aflevering van de bestelde producten blijkt dat je jonger dan 18 jaar bent;

– we vermoeden dat je online producten bestelt voor wederverkoop aan derden;

– we vermoeden dat je misbruik maakt van je SpecialWines account.

 

Indien je SpecialWines account op grond van één van de bovenstaande redenen door ons wordt geblokkeerd, kun je niet meer inloggen op de website. Wanneer je SpecialWines account wordt geblokkeerd, zullen wij je hiervan per e-mail naar het door jou opgegeven emailadres op de hoogte stellen.

 

2.4 Online bestellen via SpecialWines.com 

Online bestellen is mogelijk op SpecialWines. Wanneer je specialwines.com bezoekt, verwerken we bepaalde technische gegevens van je. Lees meer hierover onder het kopje “Bezoeken SpecialWines Website” in paragraaf 2.2”

 

Als je online een bestelling wilt plaatsen, kun je dat doen zonder een account aan te maken of door middel van het aanmaken van een SpecialWines account. Voor het SpecialWines account verwerken we onder meer je inloggegevens. Lees meer hierover in paragraaf 2.3 “SpecialWines account”.

 

2.4.1 Online bestellen zonder account

Via onze website kun je snel en eenvoudig online bestellingen plaatsen en laten thuisbezorgen. Het plaatsen van een bestelling kan zonder een SpecialWines account.

 

Welke gegevens verwerken wij hiervoor?

Voor online bestellen zonder een SpecialWines account verwerken wij je e-mailadres en telefoonnummer (om eventueel je bestelling te bevestigen en met je te kunnen communiceren over je bestelling – zoals het tijdstip van aflevering, de inhoud van je bestelling of de bereikbaarheid en beschikbaarheid van een pick-up point) en je geboortedatum (om te kunnen controleren of je oud genoeg bent om alcohol te bestellen).

 

Om je bestellingen te kunnen afleveren, verwerken wij de volgende gegevens: de geplaatste bestelling en de instructies die je aan ons geeft voor aflevering, betaling en eventuele (verzilverde) kortingscodes en/of ontvangen korting. De gegevens over jouw aankopen worden gebruikt voor het personaliseren van de website en communicatie.

 

Hoe lang bewaren wij je gegevens hiervoor?

Wij bewaren je online aankoopgegevens niet langer dan 27 maanden.

 

2.4.2 Online bestellen met een SpecialWines account

Via onze website kun je snel en eenvoudig online bestellingen plaatsen en laten thuisbezorgen. Het plaatsen van een bestelling kan met een SpecialWines account.

 

Welke gegevens verwerken wij hiervoor?

Voor online bestellen met een SpecialWines account verwerken wij je e-mailadres en telefoonnummer (om eventueel je bestelling te bevestigen en met je te kunnen communiceren over je bestelling – zoals het tijdstip van aflevering of de inhoud van je bestelling) en je geboortedatum (om te kunnen controleren of je oud genoeg bent om alcohol te bestellen).

 

Om je bestellingen te kunnen afleveren, verwerken wij de volgende gegevens: de geplaatste bestelling en de instructies die je aan ons geeft voor aflevering, betaling en eventuele (verzilverde) kortingscodes en/of ontvangen korting. De gegevens over jouw aankopen worden gebruikt voor het personaliseren van de website en communicatie.

 

Hoe lang bewaren wij je gegevens hiervoor?
Wij bewaren je online aankoopgegevens niet langer dan 27 maanden.

 

2.5 Het schrijven van reviews en het geven van ratings

Binnen de website kun je als bezoeker reviews plaatsen of ratings geven op de Product Pagina van een specifiek artikel. Om een review of rating te plaatsen moet je eerst een account aanmaken en inloggen. De bezoeker kan daarna zelf kiezen onder welke naam hij/ zij een review wil plaatsen. Indien de bezoeker geen naam opgeeft in het daarvoor bestemde veld, dan zal de review als anoniem worden geplaatst.

 

Welke gegevens verwerken wij hiervoor?

Wij verwerken hiervoor de opgegeven naam die als “afzender” wordt gekozen bij het plaatsen van de review. Daarnaast slaan wij de geschreven tekst van de geplaatste review op.

 

Hoe lang bewaren wij je gegevens hiervoor?

Wij bewaren deze gegevens in principe voor onbepaalde tijd. Als je de review verwijdert, zorgen wij ervoor dat dit binnen twee weken in onze databases en op onze website wordt doorgevoerd.

 

Waarvoor mogen wij je review gebruiken?

Door je review achter te laten op de website van SpecialWines, geef je SpecialWines toestemming om je review te gebruiken in onze uitingen c.q. publicaties.

 

Het is niet toegestaan om reviews van de www.specialwines.com te kopiëren, te bewerken of te publiceren, of om samenvattingen of overzichten van reviews van www.specialwines.com te publiceren (ook niet door middel van frame- en/of hyperlinks), zonder toestemming van SpecialWines.

 

2.6 Een vraag stellen of een klacht indienen 

Wanneer je via SpecialWines.com een vraag stelt of een klacht indient of wanneer je telefonisch, per e-mail, via sociale media, online chat service of per post contact opneemt met de onze klantenservice, kunnen wij je contactgegevens vragen voor het afhandelen van je vraag of klacht. We gebruiken deze persoonsgegevens alleen voor dit doel en je persoonsgegevens zijn alleen toegankelijk voor degenen binnen SpecialWines die zich bezig houden met de afhandeling van je vraag of klacht. Deze klantenservice zien we als onderdeel van onze dienstverlening.

 

Welke gegevens verwerken wij hiervoor?

Om je vraag of klacht te kunnen registreren, kunnen we deze noteren en opslaan ter referentie. Indien je een vraag stelt en/of een klacht indient via de online chat van SpecialWines, slaan wij de inhoud van het gesprek en (eventuele) persoonsgegevens die je tijdens het gesprek verstrekt op. Eventuele persoonsgegevens die in het gesprek zijn uitgewisseld staan hier ook in. We kunnen je ook vragen om je contactgegevens zoals je naam, adres, woonplaats, geslacht, telefoonnummer en/of e-mailadres.

 

Hoe lang bewaren wij je gegevens voor dit doel?

Wij bewaren vragen, klachten en je contactgegevens niet langer dan 2 jaar, tenzij de aard van de vraag of klacht ons noodzaakt om deze langer te bewaren. De inhoud van het gesprek – en (eventuele) persoonsgegevens die je tijdens het gesprek hebt verstrekt – bewaren wij na afloop van het gesprek niet langer dan 2 maanden, tenzij de aard van de vraag en/of klacht ons noodzaakt om het gesprek langer te bewaren.

 

2.7 Deelnemen aan een speciale actie

SpecialWines kan speciale acties aanbieden waaraan je aan deel kunt nemen, zoals spaaracties, prijsvragen of andere promotionele acties. In sommige gevallen kunnen wij je vragen een registratieformulier in te vullen om mee te kunnen doen. We hebben daarbij jouw gegevens nodig om de actie te kunnen organiseren en uitvoeren.

 

Welke gegevens verwerken wij hiervoor?

Wanneer je deelneemt aan een dergelijke speciale actie dan verwerkt SpecialWines de door jou opgegeven contactgegevens zoals je naam, leeftijd, adres, woonplaats en/of emailadres om je deelname te registreren en/of te bevestigen, om te bepalen of je voldoet aan de promotievoorwaarden en om de eventueel toegekende prijzen en voordelen aan jou toe te sturen. Afhankelijk van de speciale actie verwerken we ook informatie over je deelname.

 

Hoe lang bewaren wij je gegevens voor dit doel?

Wij bewaren inschrijvingen en informatie over je deelname nog na afloop van de actie om prijzen uit te kunnen delen en vragen over de actie te kunnen beantwoorden. Hoe lang de bewaartermijn is communiceren wij per actie.

 

2.8 Elektronische nieuwsbrief, informatie en aanbiedingen 

Op specialwines.com kun je je aanmelden voor het ontvangen van onze elektronische nieuwsbrief met onze aanbiedingen en algemene informatie over bijvoorbeeld onze producten en promotionele acties. SpecialWines verwerkt in dit verband je gegevens voor de volgende doeleinden:

 

2.8.1 Om je onze nieuwsbrief, informatie en aanbiedingen toe te sturen

Wij verwerken je gegevens om je onze nieuwsbrief, informatie en aanbiedingen toe te sturen. Indien je deze nieuwsbrief, informatie en aanbiedingen niet meer wenst te ontvangen dan kun je je uitschrijven op de in de nieuwsbrief, informatie of aanbieding aangegeven wijze. Je kunt verder je instellingen voor de nieuwsbrieven, informatie en aanbiedingen wijzigen via je SpecialWines account.

 

Welke gegevens verwerken wij hiervoor?

Voor het versturen van onze nieuwsbrief, informatie en aanbiedingen verwerken wij je inschrijving op de nieuwsbrief en de door jou opgegeven contactgegevens zoals je emailadres. Optioneel kunnen we je ook vragen om je naam en geslacht zodat we je persoonlijk kunnen adresseren.

 

Hoe lang bewaren wij je gegevens hiervoor?

Wij bewaren je inschrijving en je contactgegevens in principe voor onbepaalde tijd totdat je aangeeft dat je onze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen. In dat geval registreren we wel nog dat je je hebt afgemeld.

 

2.8.2 Om onderzoek te doen naar de effectiviteit van onze nieuwsbrief en direct marketing

Wij voeren onderzoek uit naar de effectiviteit van de verstuurde nieuwsbrieven, informatie en aanbiedingen door middel van statistische analyses. De informatie die wij uit deze analyses halen, gebruiken wij om onze nieuwsbrieven en direct marketing te evalueren en te verbeteren. Wij gebruiken deze gegevens ook om inzichtelijk te maken welke bijdrage de verstuurde nieuwsbrieven, informatie en aanbiedingen leveren aan de bedrijfsresultaten.

 

Zo kijken we bijvoorbeeld of er gereageerd wordt op de verstuurde informatie en aanbiedingen, welke producten en diensten populair zijn en hoe we ons assortiment en onze marketing kunnen aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen. De onderzoeksresultaten worden op geaggregeerde basis gerapporteerd of op geautomatiseerde wijze beoordeeld bij het opstellen van nieuwsbrieven. Dit betekent dat de resultaten ook worden gebruikt om de effectiviteit van onze nieuwsbrieven te verbeteren. De geaggregeerde rapporten zijn op geen enkele wijze tot individuele klanten te herleiden. We analyseren deze inzichten in samenhang met de informatie over de effectiviteit van onze nieuwsbrief. Wij voeren deze analyses en beoordelingen uit op grond van ons gerechtvaardigd belang jou een zo goed mogelijke en relevante nieuwsbrief te sturen.

 

Welke gegevens verwerken wij hiervoor?

We verwerken hiervoor het kenmerk en de verzenddatum van de verstuurde e-mail, het type informatie of aanbiedingen dat is verstuurd, welke versie van de nieuwsbrief, informatie of aanbiedingen is verstuurd, of er bij het versturen van de nieuwsbrief, informatie of aanbiedingen gebruik is gemaakt van een A/B test, of de nieuwsbrief is geopend, op welke link in de nieuwsbrief, informatie of aanbiedingen is geklikt en of het verzenden van een specifieke e-mail heeft bijgedragen aan de bedrijfsresultaten. Indien je ons toestemming hebt gegeven voor het verzamelen en uitlezen van cookies zullen wij ook een koppeling maken tussen de informatie die is verzameld via cookies en het gedrag op de site.

 

Hoe lang bewaren wij je gegevens hiervoor?

Wij bewaren de gegevens rondom verzending en de inhoud van de e-mail, nieuwsbrief, informatie of aanbiedingen maximaal 27 maanden. De geaggregeerde resultaten worden onbeperkt bewaard.

 

 

  1. ALS JE MET ONS COMMUNICEERT VIA SOCIAL MEDIA

 

3.1 De SpecialWines website delen via social media

Indien je ervoor kiest de de SpecialWines website te delen via social media, zoals Youtube, Facebook en/of Twitter, dan zullen je persoonsgegevens (zoals je naam en het feit dat je geïnteresseerd bent in onze producten en diensten) tevens zichtbaar worden voor alle bezoekers van je persoonlijke social mediapagina’s. Op het gebruik van dergelijke social media websites zijn de voorwaarden (waaronder het privacybeleid) van de betreffende social media websites van toepassing. De algemene voorwaarden van SpecialWines en dit Privacybeleid zijn niet van toepassing op het gebruik van dergelijke social media websites.

 

3.2. Onze social media pagina’s

Wij zijn actief op verschillende social media platforms, zoals Instagram en Facebook. Wanneer je met ons communiceert via onze social mediapagina’s (bijvoorbeeld wanneer je commentaar plaatst, media uploadt, een persoonlijke boodschap verzendt of fan van ons wordt door op de “Like” knop te klikken) kan het zijn dat wij persoonlijke informatie over je ontvangen (zoals je (gebruikers)naam, je profielfoto, je woonplaats, je e-mailadres en je geslacht). SpecialWines raadt je aan om de gebruiksvoorwaarden en andere verklaringen van Facebook zorgvuldig te lezen. Deze kunnen afwijken van het privacybeleid van SpecialWines.

 

 

  1. MAKEN WIJ GEBRUIK VAN COOKIES?

SpecialWines maakt gebruik van cookies. Deze zijn nodig voor een goede werking van de website en bestelproces. Verder wordt er gebruik gemaakt van analytische cookies van Google Analytics. Deze gegevens worden anoniem verwerkt en niet gedeeld met andere partners van Google.

 

 

  1. WELKE DERDEN HEBBEN TOEGANG TOT JE GEGEVENS?

SpecialWines schakelt bij de uitvoering van haar dienstverlening en andere bedrijfsactiviteiten derden in. Je moet hierbij denken aan drukkerijen en e-mail- en postverwerkers, koeriersbedrijven en pakketbezorgers, maar ook aan IT-bedrijven zoals Companion. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten en bedrijfsactiviteiten je gegevens verwerken, doen zij dit in hoedanigheid van verwerker voor SpecialWines en hebben zij op verzoek van SpecialWines de vereiste technische en organisatorische maatregelen getroffen om te verzekeren dat je gegevens uitsluitend voor bovenstaande doeleinden worden verwerkt.

 

Uitsluitend indien SpecialWines hiertoe wettelijk is verplicht, worden persoonsgegevens verstrekt aan toezichthouders, fiscale autoriteiten en opsporingsinstanties.

 

 

  1. HOE BEVEILIGEN WIJ JE GEGEVENS?

SpecialWines gaat uiterst zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Ons IT/hosting bedrijf heeft de opdracht om verschillende technische en organisatorische maatregelen te installeren om je persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatig gebruik.

 

 

  1. VRAGEN EN VERZOEKEN OM INZAGE, CORRECTIE EN VERWIJDERING

Via je SpecialWines account kun je je persoonsgegevens inzien of wijzigen. Ook kun je daar aangeven dat je geen e-mail/nieuwsbrieven meer wenst te ontvangen met informatie over onze producten en/of aanbiedingen. Je kunt op elk moment inzage vragen in de gegevens die SpecialWines over je verzamelt en deze laten corrigeren of verwijderen door een verzoek op te sturen naar [email protected].

 

  • Als je een SpecialWines account hebt, zullen we je vragen om bepaalde bij ons bekende gegevens te verstrekken (bijvoorbeeld de inlognaam van je account en je geboortedatum), zodat wij kunnen controleren of jij inderdaad degene bent aan wie de gegevens toebehoren.

 

  • Als je geen e-mail meer wenst te ontvangen met informatie over producten en/of (persoonlijke) aanbiedingen, dan kun je je eenvoudig afmelden door de afmeldlink onderaan iedere email. Je kunt dat ook aangeven door een verzoek op te sturen [email protected].com.

 

Indien je vragen of klachten hebt of indien je wilt reageren op dit privacybeleid, dan kun je contact met ons opnemen via [email protected]. Indien je een klacht wilt indienen over ons gebruik van jouw gegevens of over hoe we je verzoek hebben behandeld, heb je het recht je te richten tot de Autoriteit Persoonsgegevens. We willen je echter vragen eerst contact met ons op te nemen via [email protected], zodat wij je zo goed mogelijk kunnen helpen.