Posted on

Word Nu Een GOLD Member

gold card

SPECIALWINES GROEIT!

Onze wijnwinkel aan de Marathonweg is natuurlijk al heel mooi, maar het kan beter! Onder de winkel bevind zicht een kelder net zo groot als winkel. Deze willen we inrichten tot een wijnkelder die je alleen in de Champagne of Piemonte ziet. Een wijnkelder waar óók de klanten hun wijnen kunnen wegleggen. Dat is toch superleuk!

Er is echter nog één horde te nemen – de financiering. En die willen we graag met jullie, onze bestaande trouwe klanten, aangaan.

We willen 30 klanten de mogelijkheid bieden om een Limited Edition Gold Card te kopen. Daarmee krijgen jullie fantastische, exclusieve voordelen bij jullie favoriete wijnzaak en helpen jullie ons aan het laatste stukje financiering om er een geweldige winkel van te maken!

Met de SPECIALWINES Limited Edition Gold Card word je een van onze zeer gewaardeerde Gold Members en geniet je 3 jaar lang van de beste aanbiedingen, speciale privileges en kortingen.

Dus wacht niet langer – er zijn maar 30 Gold Cards beschikbaar!

De SPECIAL WINES LIMITED EDITION GOLD CARD
De SpecialWines Gold Card kost eenmalig €500,-. Daarvoor ontvang je drie jaar lang een kaart ter waarde van €200,- die je jaarlijks bij SpecialWines kan besteden. Voor je investering krijg je dus €600,- aan wijn terug!
En dat is niet alles. Andere voordelen zijn bijvoorbeeld:

Winetasting voor 2 personen cadeau t.w.v. €70,-

Extra openingstijden met de feestdagen.

Aanbiedingen uitsluitend voor Gold Card houders.

Eerste recht om te reserveren voor ‘WineGarden’ wine tastings.

De Gold Card is geldig tot 3 jaar na datum uitgifte. De jaarlijkse tegoeden dienen binnen 1 jaar besteed te worden.