Posted on

Word Nu Een GOLD Member

gold card

SPECIALWINES GROEIT!

Onze pop-up locatie aan het Stadionplein is te klein geworden. Daarom gaan we verhuizen naar een permanente locatie. We hebben onze perfecte ruimte gevonden aan de Marathonweg 15. Een winkel die voldoet aan al onze wensen, maar nog wel flink verbouwd moet worden.

Er is echter nog één horde te nemen – de financiering. En die willen we graag met jullie, onze bestaande trouwe klanten, aangaan.

We willen 30 klanten de mogelijkheid bieden om een Limited Edition Gold Card te kopen. Daarmee krijgen jullie fantastische, exclusieve voordelen bij jullie favoriete wijnzaak en helpen jullie ons aan het laatste stukje financiering om er een geweldige winkel van te maken!

Met de SPECIALWINES Limited Edition Gold Card word je een van onze zeer gewaardeerde Gold Members en geniet je 3 jaar lang van de beste aanbiedingen, speciale privileges en kortingen.

Dus wacht niet langer – er zijn maar 30 Gold Cards beschikbaar!

De SPECIAL WINES LIMITED EDITION GOLD CARD
De SpecialWines Gold Card kost eenmalig €500,-. Daarvoor ontvang je drie jaar lang een kaart ter waarde van €200,- die je jaarlijks bij SpecialWines kan besteden. Voor je investering krijg je dus €600,- aan wijn terug!
En dat is niet alles. Andere voordelen zijn bijvoorbeeld:

Winetasting voor 2 personen cadeau t.w.v. €70,-

Extra openingstijden met de feestdagen.

Aanbiedingen uitsluitend voor Gold Card houders.

Eerste recht om te reserveren voor ‘WineGarden’ wine tastings.

De Gold Card is geldig tot 3 jaar na datum uitgifte. De jaarlijkse tegoeden dienen binnen 1 jaar besteed te worden.